Ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για τη διαδοχή του Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος, φαίνεται πως είναι αυτό του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρου Σκυλακάκη, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

*Διαβάστε ακόμα: Δυο καρέκλες για τον Σκέρτσο - Ποια τα επόμενα πιθανά βήματα του υπουργού Επικρατείας

Υπενθυμίζεται πως χθες, η ίδια στήλη είχε αναφέρει και τον υπουργός Επικρατείας Άκη Σκέρτσο ως έναν από τους πιθανούς διαδόχους του Γιάννη Στουρνάρα.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Και ο Σκυλακάκης για την Τράπεζα της Ελλάδος
Τι το ήθελα να γράψω αυτές τις σκέψεις που έκανα ευρισκόμενος κυριακάτικα στον καναπέ του γραφείου μου; Πριν προλάβω να ανοίξω αυτά τα υπέροχα γουρλωτά μάτια μου, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο μου, από αυτούς που σπάνια με ρίχνουν στα βράχια με τις πληροφορίες τους. Με αφορμή τα όσα έγραφα για το μέλλον του υπουργού Σκέρτσου, έσπευσε να με ενημερώσει, ο πληροφοριοδότης μου, ότι καλού κακού ας κρατήσω το επώνυμο Σκυλακάκης ως επικρατέστερο για τη διαδοχή του Γιάννη Στουρνάρα. Όταν τον ρώτησα, τι σχέση έχει με τον συνεπώνυμό του, υπουργό Ενέργειας, μου απάντησε ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Αφού έκλεισα το τηλέφωνο σκέφτηκα ότι ενδεχομένως όταν φτιάχτηκε η θέση του επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας, αυτός που την «κατασκεύασε» να είχε στο μυαλό του, τον μετέπειτα υπουργό του νεότερου Μητσοτάκη.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ