Τα... όπλα φαίνεται πως παίρνει ο Χάρης Δούκας απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη, με τον δήμαρχο Αθηναίων να... βγαίνει άμεσα σε αντάρτικο, κάτι που αποδεικνύεται από την κριτική που άσκησε... εν ριπή οφθαλμού χθες με αφορμή τη σύσταση του Πολιτικού Κέντρου στο ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως κύκλοι του ανθυποψηφίου του Νίκου Ανδρουλάκη έκαναν λόγο πως το νέο όργανο δεν αποπνέει «ενότητα», γιατί δεν περιλαμβάνει όλους τους υποψήφιους αρχηγούς, ενώ εξαπέλυσε «πυρά» σε βάρος της απόφασης να είναι μονοπρόσωπη η θέση στρατηγικού σχεδιασμού, με τον ρόλο αυτόν να αναλαμβάνει η Άννα Διαμαντοπούλου.

Διαβάστε ακόμα: ΠΑΣΟΚ: "Με το καλημέρα"… άρχισαν τα όργανα για τα "όργανα": "Καρφιά" Δούκα κατά Ανδρουλάκη για τη νέα ηγετική ομάδα και τον ρόλο Διαμαντοπούλου

Προφανώς, ο δήμαρχος Αθηναίων επιζητεί τη συγκρότηση μιας εσωκομματικής τάσης, με τη στήλη Big Mouth του Powergame.gr να αναφέρει πως ο πρόεδρος του Κινήματος δεν πρόκειται να... καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Αντίθετα, πιθανόν δεν θα διστάσει ακόμη και να τον διαγράψει, εφόσον κριθεί ότι ο Δούκας ξεπέρασε τις κόκκινες γραμμές που έθεσε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

Το αντάρτικο του Δούκα
Πριν προλάβει καλά-καλά να ανακοινώσει τις αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος Ανδρουλάκης, έσπευσε ο δήμαρχος Δούκας να αμφισβητήσει τη στρατηγική του επικεφαλής του Κινήματος. Προφανώς, για να το κάνει, έχει αποφασίσει να ταλαιπωρήσει με το καλημέρα τον αρχηγό Νίκο, σε μια προσπάθεια να συγκροτήσει μια εσωκομματική τάση. Ωστόσο, όπως έμαθα, ο Χάρης λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, αφού ο Ανδρουλάκης δεν δείχνει διατεθειμένος να ανεχτεί το αντάρτικο του δημάρχου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα διστάσει ακόμη και να τον διαγράψει, από τη στιγμή που ο Δούκας κριθεί ότι ξεπέρασε τις κόκκινες γραμμές που έθεσε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.