Στο Κάιρο της Αιγύπτου βρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος επισκέφθηκε μαζί με την οικογένεια του το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου, ευχαριστώντας παράλληλα «το ζεύγος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου που με την χορηγία τους ανακαινίστηκε εκ βάθρων ο Ναός αυτός που είναι το Σύμβολο της Ορθοδοξίας στην Αίγυπτο», όπως έγραψε στην ανάρτησή του.

Δείτε φωτογραφίες:


adonis-georgiadis-kairo-naos-agiou-georgiou__2_
adonis-georgiadis-kairo-naos-agiou-georgiou__3_
adonis-georgiadis-kairo-naos-agiou-georgiou__4_
adonis-georgiadis-kairo-naos-agiou-georgiou__5_
adonis-georgiadis-kairo-naos-agiou-georgiou__6_
adonis-georgiadis-kairo-naos-agiou-georgiou__7_
adonis-georgiadis-kairo-naos-agiou-georgiou__8_
adonis-georgiadis-kairo-naos-agiou-georgiou__9_
adonis-georgiadis-kairo-naos-agiou-georgiou__1_

Γεωργιάδης: Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού Υγείας από το Κάιρο

«Πριν επιστρέψουμε στην Αθήνα, με την @manolidoue και τον Αλκαίο μας, βρήκαμε ευτυχώς τον χρόνο και πήγαμε να προσκυνήσουμε στην Εκκλησία και το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στο Κάϊρο.

Μόνον Συγχαρητήρια και εύγε αξίζουν σε όσους μπορούν και φροντίζουν και διατηρούν αυτόν τον υπέροχο Ναό της Ορθοδοξίας σε τόσο καλή κατάσταση.

Ευγνωμοσύνη χρωστούμε και στο ζεύγος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου που με την χορηγία τους ανακαινίστηκε εκ βάθρων ο Ναός αυτός που είναι το Σύμβολο της Ορθοδοξίας στην Αίγυπτο.

Μαζί μας ήταν και ο ομόλογος μου Υπουργός Υγείας της Κύπρου κ. Μιχάλης Δαμιανός και οι Εξοχώτατοι Πρέσβεις της Ελληνικής και της Κυπριακής Δημοκρατίας»