Την Περιφέρεια Αττικής επισκέφθηκε χθες ο Σωκράτης Φάμελλος, με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να συναντά τον Νίκο Χαρδαλιά, καταλoγίζοντας ευθύνες στην κυβέρνηση, η οποία «δεν στηρίζει πραγματικά την περιφερειακή αυτοδιοίκηση».

Το πιο εντυπωσιακό, όμως, δεν είναι το γεγονός αυτό καθ' αυτό, αλλά το ότι συνοδευόταν από τρεις κάμερες, όπως γράφει χαρακτηριστικά η στήλη Big Mouth του Powergame.gr.

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Σωκράτης Φάμελλος να... «κόλλησε» τον ιό της προβολής στη μικρή οθόνη, όπως τονίζει το Big Mouth, κάτι που χαρακτηρίζει ως γνωστόν τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

Ο Φάμελλος και οι τρεις κάμερες

Από μια πηγή που διαθέτω στην Περιφέρεια Αττικής του συναγωνιστή Χαρδαλιά πληροφορήθηκα ότι χθες εθεάθη στο γραφείο του περιφερειάρχη ο σύντροφος Φάμελλος. Ο Σωκράτης, που κάποια στιγμή αποφάσισε να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτές οι περιπτώσεις που οι πολιτικοί βλέπουν τη σκιά τους και νομίζουν ότι πρόκειται για το μπόι τους. Ο απεσταλμένος της στήλης στον προθάλαμο του γραφείου του περιφερειάρχη Νίκου εξεπλάγη βλέποντας τον σχετικά ανύπαρκτο (επικοινωνιακά για να μην παρεξηγηθώ) ηγέτη να συνοδεύεται από τρεις κάμερες. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, τρεις κάμερες, από αυτές που καταγράφουν τις στιγμές των ηγετών. Ωστόσο, θέλω να μου πείτε, τι να καταγράψουν οι δύσμοιρες οι κάμερες από τη ζωή του Φάμελλου; Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Άλλωστε, τον Κασσελάκη ανταγωνίζεται, όχι τον Ομπάμα. Οπότε είναι λογικό να έχει κολλήσει τον ιό της προβολής στη μικρή οθόνη. Όμως και κει δεν φαντάζομαι να υπάρχουν και πολλοί που επιζητούν να δουν τη φάτσα του αρχηγού Σωκράτη.