Την τιμητική του έχει τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος πέρα από το ότι θεωρείται πλέον από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ως ο βασικός του αντίπαλος, έχει να διαχειριστεί και κάτι επίμονες κρούσεις που δέχεται από τον πρόεδρο Κασσελάκη.

*Διαβάστε ακόμα: Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυστηρή πλέον στάση απέναντι στον Σαμαρά και στα όσα υποστηρίζει - Το παρασκήνιο που οδήγησε στη χθεσινή συμβολική κίνηση στη Βουλή

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης επιθυμεί να τα πει με τον Νίκο Ανδρουλάκη, πριν αυτός συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κι η επιθυμία αυτή έχει προκύψει καθώς, όπως αναφέρει η ίδια στήλη, μέσα στις επόμενες (λίγες) μέρες θα υπάρξει ανταπόκριση από τον αρχηγό Νίκο στο αίτημα του πρωθυπουργού για θεσμική συνάντηση.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Τα ραντεβού Ανδρουλάκη με Κυριάκο και Κασσελάκη
Την τιμητική του έχει τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Δεν του έφτανε ότι στη Βουλή τον «ξεχώρισε» ως πολιτικό του αντίπαλο ο πρόεδρος Μητσοτάκης, απαξιώνοντας να καταστήσει θεσμικό του συνομιλητή τον προσωρινό επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά, τώρα πρέπει να διαχειριστεί και κάτι επίμονες κρούσεις που δέχεται από τον πρόεδρο Κασσελάκη. Ο τελευταίος όπως πληροφορούμαι πολύ θα ήθελε να τα πει μαζί του πριν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντηθεί με τον Μητσοτάκη. Και σας τα γράφω αυτά γιατί εξ όσων ενημερώθηκα τις επόμενες (λίγες) μέρες θα υπάρξει ανταπόκριση από τον αρχηγό Νίκο στο αίτημα του πρωθυπουργού για θεσμική συνάντηση. Σαν αυτή τη χειραψία που είχε ο Σαμαράς με τον Παππά, που από κάποιους κακόπιστους αντιμετωπίστηκε ως χαριεντίσματα.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ