Αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά άφησε χθες, Τετάρτη 23/10, κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως δεν θα μπει στη διαδικασία να χαριεντιστεί με τον καταδικασμένο Νίκο Παππά.

*Διαβάστε ακόμα: Την τιμητική του έχει ο Ανδρουλάκης - Τα ραντεβού που βρίσκονται "στα σκαριά" με Μητσοτάκη και Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο πρωθυπουργός αποχώρησε από την αίθουσα, όταν στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο πρόεδρος της ΚΟ Νίκος Παππάς.

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο Αντώνης Σαμαράς, ακούγοντας την ομιλία του πρωθυπουργού και το «καρφί» που εκτόξευσε εναντίον του, βγήκε στην κυριολεξία από τα ρούχα του, ενώ σε κάποια φάση επικοινώνησε και με τον συναγωνιστή του Κώστα Καραμανλή.

Μάλιστα, μια από τις σκέψεις που έκανε ήταν και να παραστεί στην ομιλία που θα πραγματοποιήσει ο τελευταίος την επόμενη βδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας στήλης, ο Αντώνης Σαμαράς αφήνει ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό, αναγκάζοντας με την κίνηση αυτή τον πρόεδρο Μητσοτάκη να τον θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Καταψηφίζει τον προϋπολογισμό ο Σαμαράς
Από κάτι φίλους που εξακολουθώ να έχω πλάι ή και παραδίπλα από τον πρόεδρο Σαμαρά, μαθαίνω πολλά και διάφορα. Για παράδειγμα χθες μου είπαν ότι ακούγοντας την ομιλία του προέδρου Μητσοτάκη, βγήκε στην κυριολεξία από τα ρούχα του, ενώ σε κάποια φάση επικοινώνησε και με τον συναγωνιστή του Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, μια από τις σκέψεις που έκανε ήταν και να παραστεί στην ομιλία που θα πραγματοποιήσει ο τελευταίος την επόμενη βδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, σε κάτι άλλες συζητήσεις που κάνει ο αρχηγός Αντώνης, με κάτι παλιούς φίλους του, αφήνει ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό, αναγκάζοντας με την κίνηση αυτή τον πρόεδρο Μητσοτάκη να τον θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ