Την οργή του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσαν τα ρεπορτάζ και τα δημοσιεύματα από το Συμπόσιο για την Οικονομία, που διοργάνωσε το Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την περασμένη Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Συγκεκριμένα, οι τίτλοι «ήταν παρών ο όλος ΣΥΡΙΖΑ» πίκραναν τον έκπτωτο πρόεδρο του κόμματος και μάλλον του χάλασαν τη διάθεση μετά το υπέροχο διήμερο στο «Μάννα» Αρκαδίας, όπου είχε πάει µαζί µε τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακµπέθ, και τη σκυλίτσα τους, Φάρλι.

Διαβάστε εδώ: Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ: Η ρομαντική εξόρμηση στην Αρκαδία μέσα από φωτογραφίες - Όλες οι λεπτομέρειες - Η αποκάλυψη της "Απογευματινής"

Μάλιστα, σύμφωνα με τη στήλη, κατά πληροφορίες, αυτός ήταν ο λόγος της αποχώρησης του Ευάγγελου Αποστολάκη, πριν αρχίσει την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας, έπειτα από μήνυμα που έλαβε.

Τι γράφει η στήλη Big Mouth

Ο όλος ΣΥΡΙΖΑ, πλην Στέφανου

Μεγάλη οργή στον εν Αρκαδία Stefanos μαθαίνω ότι προκάλεσαν τα ρεπορτάζ από την εκδήλωση του προέδρου Αλέξη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Οι τίτλοι «ήταν παρών ο όλος ΣΥΡΙΖΑ» πίκραναν τον έκπτωτο πρόεδρο του κόμματος και μάλλον του χάλασαν τη διάθεση μετά το υπέροχο διήμερο στο «Μάννα» Αρκαδίας. Άκουσα πως ήταν αυτός ο λόγος της αποχώρησης του ναυαρχούκου Αποστολάκη πριν αρχίσει την ομιλία του ο Τσίπρας, έπειτα από μήνυμα που έλαβε. Διότι άλλος ο «όλος ΣΥΡΙΖΑ» με παρουσία Αποστολάκη και άλλος με απουσία του Στέφανου, πώς να το κάνουμε!

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ