Έξαλλος έγινε ο Σαμαράς με τα «καρφιά» που εξαπέλυσε προχθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή για τα χαιρεντίσματα του με τον Νίκο Παππά. Ακούγοντας την ομιλία του πρωθυπουργού, ο Μεσσήνιος πολιτικός βγήκε από τα ρούχα του, ενώ έφτασε σε σημείο να σκεφτεί μέχρι και να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό ως «αντίποινα».

Διαβάστε εδώ: "Βγήκε από τα ρούχα του" ο Σαμαράς μετά το "καρφί" Μητσοτάκη για τα "χαριεντίσματα" με Παππά - Σκέψεις να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό

Μία τέτοια κίνηση βέβαια θα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα για τον Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μέχρι τον Δεκέμβριο ο Μητσοτάκης να τον θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Άλλωστε, αν καταψηφίσει ή απέχει από την ψηφοφορία επί του Προϋπολογισμού, επί της ουσίας αίρει την εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση. Κι όταν ο οποιοσδήποτε βουλευτής δεν υπερψηφίσει το κορυφαίο νομοσχέδιο, που είναι ο Προϋπολογισμός, απλά θέτει εαυτόν εκτός ΚΟ.

Τι αναφέρει το Big Mouth

- Επειδή, όπως έχετε αντιληφθεί, έχω μια αυξημένη διαστροφή στα νεοδημοκρατικά, σπεύδω να σας μεταφέρω μια φρέσκια πληροφορία, από αυτές που ενδεχομένως να μην τολμούν να γράψουν οι περισσότεροι. Από αυτά που μαζεύω δεξιά κι αριστερά, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο μέχρι τον Δεκέμβριο ο πρόεδρος Μητσοτάκης να θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον αρχηγό Αντώνη. Άλλωστε, αν καταψηφίσει ή απέχει από την ψηφοφορία επί του Προϋπολογισμού, επί της ουσίας αίρει την εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση. Κι όταν ο οποιοσδήποτε βουλευτής δεν υπερψηφίσει το κορυφαίο νομοσχέδιο, που είναι ο Προϋπολογισμός, απλά θέτει εαυτόν εκτός ΚΟ.