Ασφάλεια σχεδόν ανάλογη του Τραμπ και του αρχηγού της Κομισιόν διαθέτει ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος φυλάσσεται από 14 αστυνομικούς.

*Διαβάστε ακόμα: Η αναστάτωση από τις φήμες περί ανασχηματισμού εντός της εβδομάδας, η έξοδος Σταϊκούρα - Παναγιωτόπουλου και η έκπληξη με Σκέρτσο

Ακόμα, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο περιφερειάρχης Αττικής έχει εξασφαλίσει δύο αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ., δύο μηχανές, ενώ αν και έχει φύγει κάτι χρόνια από το Πολιτικής Προστασίας, εξακολουθεί να διατηρεί και όχημα της Πυροσβεστικής.


Δίχως τέλος η κόντρα Χαρδαλιά - Χατζημάρκου

Με αφορμή τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί πως ο λόγος που επισκέφθηκε ο Χαρδαλιάς τη Σαντορίνη, ήταν για να κοντράρει τον εκεί περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο.

Προφανώς, ο πρώτος δυσκολεύεται να χωνέψει το γεγονός ότι ο δεύτερος υπήρξε η επιλογή του Μητσοτάκη για την προεδρία της Ένωσης Περιφερειαρχών.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr ΕΔΩ