Στο υπουργείο Άμυνας παραμένει ο Νίκος Δένδιας, με την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να βάζει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τη μετακίνησή του από το Πεντάγωνο στο πλαίσιο της όλης συζήτησης που έχει ξεκινήσει εδώ κάνα-δυο μήνες για τον ανασχηματισμό.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, χωρίς στη συνάντηση των δύο ανδτών να γίνει κάποια συγκεκριμένη κουβέντα επί του θέματος, μάλλον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Κερκυραίος παραμένει στο Άμυνας.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Big Mouth, φαίνεται ότι υπήρξε και μια προσπάθεια εκτόνωσης μιας έντασης που είχε προκύψει (σε παρασκηνιακό επίπεδο) μεταξύ του Νίκου Δένδια και του Γιώργου Γεραπετρίτη. Σημειώνεται πως ουσιαστικά επρόκειτο για μια παρεξήγηση που λύθηκε σε τρία (άντε βαριά πέντε) λεπτά, με τη μεσολάβηση του πρωθυπουργού.

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του Powergame.gr ΕΔΩ