Στη χοροεσπερίδα της ΠΑΣΚΕ-ΟΣΥ ο Νίκος Ανδρουλάκης - Μια ΠΑΣΟΚική βραδιά από τα παλιά…
Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη
Είναι σαφές ότι μετά από αρκετά χρόνια, το ΠΑΣΟΚ έχει πάρει τα πάνω του στους εργασιακούς χώρους, όπως καταδεικνύουν τα υψηλά ποσοστά που συγκεντρώνει η ΠΑΣΚΕ σε όλες τις εκλογές των σωματείων
Ο Νίκος Ανδρουλάκηςέδωσε το «παρών» στη χοροεσπερίδα της συνδικαλιστικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ στις αστικές συγκοινωνίες.
Θερμή υποδοχή για τον Νίκο Ανδρουλάκη
Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη και μάλιστα οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία υποδέχτηκαν όρθιοι και με παρατεταμένα χειροκροτήματα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε σύντονο χαιρετισμό, ενώ λίγα ζεστά λόγια είπαν τόσο ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος όσο και ο βουλευτής Παύλος Χρηστίδης.
Υπό κανονικές συνθήκες η βραδιά θα προέβλεπε ένα πατροπαράδοτο ζεϊμπέκικο από τον Νίκο Ανδρουλάκη, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι του δεν του επέτρεψε να τηρήσει την ΠΑΣΟΚική παράδοση.
Όπως και να έχει πάντως, είναι σαφές ότι μετά από αρκετά χρόνια, το ΠΑΣΟΚ έχει πάρει τα πάνω του στους εργασιακούς χώρους, όπως καταδεικνύουν τα υψηλά ποσοστά που συγκεντρώνει η ΠΑΣΚΕ σε όλες τις εκλογές των σωματείων.
Εν προκειμένω, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει οικοδομήσει στενές σχέσεις με αυτό το κομμάτι της βάσης του ΠΑΣΟΚ, όπως επιβεβαιώνει και η παρουσία του στην ετήσια εκδήλωση της ΠΑΣΚΕ-ΟΣΥ.