Πυρά κατά του δημάρχου Αθηναίων και υποψήφιου για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς Γιώργου Καμίνη εξαπολύουν «πράσινα» βενιζελικά στελέχη.

Αφορμή, σύμφωνα με τα εν λόγω στελέχη, οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Καμίνης κατά τη διάρκεια περιοδείας του, όπου αναφέρθηκε σε όλες τις περιόδους διαχείρισης της κρίσης από το ΠΑΣΟΚ, πλην εκείνης που ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Το ΠΑΣΟΚ το πλήρωσε το τίμημα, ο λογαριασμός εξοφλήθηκε. Από το 44% έφτασε στο 4%. Αλλά θα πρέπει τώρα να πούμε αλήθειες: Ποια παράταξη έφερε διαχρονικά τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στη χώρα μέσω των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη; Ποια παράταξη κράτησε όρθια τη χώρα τη δύσκολη περίοδο της κρίσης με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου; Ποια παράταξη έβαλε πλάτη μέσα από την κυβέρνηση Παπαδήμου»;», είχε πει χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.

Οι μη αναφορά του στην περίοδο Βενιζέλου προκάλεσε την οργή στελεχών που βρίσκονται κοντά στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τα οποία με αναρτήσεις τους στα social media εξαπέλυσαν τα βέλη τους προς τον δήμαρχο Αθηναίων.