Μετά τις αντιδράσεις σύσσωμης της Ολυμπιακής οικογένειας και του κόσμου του Συλλόγου στην ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί... εγκληματικής ομάδας, ο Πάνος Καμμένος αναγκάστηκε να προχωρήσει σε μία ακόμα κωλοτούμπα.

Συγκεκριμένα σήμερα στην ιστοσελίδα του κόμματος αναρτήθηκε ένα δελτίο τύπου το οποίο είναι ακριβώς ίδιο με εκείνο που προκάλεσε αντιδράσεις, με την προσθήκη μίας υποσημείωσης.

«Διευκρινίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού και τους φιλάθλους του», σημειώνεται. 

Το παλιό δελτίο Τύπου:

Το νέο δελτίο Τύπου:

Η αλλαγή των δελτίων Τύπου είναι ενδεικτική του πανικού που έχει κυριεύσει τον Πάνο Καμμένος. Ένας πανικός που ήταν πρόδηλος κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεοπτικής του παρουσίας στον ΣΚΑΪ όπου προανήγγειλε δικαστικές αποφάσεις ως άλλος... εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Αλήθεια, με ποια λογική και ιδότητα ένας εν ενεργεία υπουργός, καταπατώντας κάθε συνταγματική νομιμότητα, παρεμβαίνει τόσο ξεδιάντροπα και κατά τρόπο πρωτοφανή στα χωράφια της Δικαιοσύνης; Τι άλλο περιμένουν στο Μαξίμου για να τον συναιτίσουν;