Στο «Le Bistrot Mavrommatis» μαζί με τα μέλη της ελληνικής αποστολής βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο περίφημο ταξίδι του στο Παρίσι. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έγινε δεκτός από τον κ. Ανδρέα Μαυρομμάτη και τα αδέρφια του, Ευάγγελλο και Διονύση, στο εστιατόριο που κατάφερε να συνδυάσει ιδανικά τη γαλλική γαστρονομική κουλτούρα με την ελληνική και την κυπριακή κουζίνα.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, τα χαμόγελα περίσσεψαν κατά τη διάρκεια του γεύματος, όπου ο πρωθυπουργός και η συντροφιά του εντρύφησαν στις δημιουργίες του σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη. Δοκίμασαν ευφάνταστα, δημιουργικά πιάτα, τα οποία έχουν τιμήσει μεταξύ άλλων ο Φρανσουά Ολάντ και το ιερό τέρας για τους σεφ, ο πολύς Αλέν Ντικάς. Έχοντας πολύ καλή διάθεση, ο κύριος Τσίπρας φωτογραφήθηκε μετά το τέλος του γεύματος με τα αδέρφια Μαυρομμάτη και το προσωπικό του εστιατορίου, ενώ έγραψε και τα σχόλιά του στο βιβλίο επισκεπτών.  

«Για μια ακόμη φορά», σημείωσε ο πρωθυπουργός, «σε διαφορετικό στέκι είχα την χαρά να γευτώ τις λιχουδιές της Ελλάδας στην καρδιά του Παρισιού. Σας ευχαριστώ θερμά για τη φιλοξενία και για την καταπληκτική μεσογειακή ατμόσφαιρα!».  

Η παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού στο συγκεκριμένο εστιατόριο μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού εδώ και δύο δεκαετίες θεωρείται μια εξαιρετική επιλογή γι' αυτούς που λατρεύουν την ελληνική δημιουργική κουζίνα, σε μια πόλη με αμέτρητες γαστριμαργικές επιλογές.