Κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η επικείμενη παρουσία και τοποθέτηση του Στέλιου Ράμφου στο συνέδριο της ΝΔ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα parapolitika.gr , η συγκεκριμένη περίσταση θα αποτελέσει την απαρχή για την περαιτέρω ενεργοποίηση του γνωστού συγγραφέα στην «γαλάζια» πραγματικότητα.

Μην φανταστείτε βεβαίως ότι η προοπτική αυτή σχετίζεται με την άμεση εμπλοκή του στις επόμενες εθνικές εκλογές (αν και κάποιοι εκ των στενών συνιομιλητών του συστήματος Μητσοτάκη δεν αποκλείουν την συμμετοχή του σε τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος) ή στην μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμους παράγοντες της Πειραιώς, ο διανοούμενος θα είναι παρών -πέραν του συνεδρίου- σε κάποιες σε κάποιες από τις δημόσιες εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσει στο μέλλον ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το περιεχόμενο των οποίων θα προσφέρεται για την παρουσία του.

Εξάλλου, πέραν της εκτίμησης που τρέφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Στέλιο Ράμφο, η εμβέλεια της προσωπικότητας και της δράσης του θα μπορούσε να συμβολίσει με τον καλύτερο τρόπο τα ανοίγματα του προέδρου της ΝΔ είτε σε πολιτικό (με το βλέμμα προς το κέντρο), είτε σε κοινωνικό επίπεδο.