Μια έκπληξη δέχθηκαν οι συµµετέχοντες στη συνεδρίαση της Νοµαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα, όπου παρέστη για να µιλήσει ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Το «παρών» έδωσε και ο πρώην βουλευτής της Ν∆ και πρώην δήµαρχος της θεσσαλικής πόλης Μιχάλης Ταµήλος, ο οποίος όχι µόνο κάθισε στην πρώτη σειρά της εκδήλωσης, αλλά και πήρε τον λόγο. Αφορµή στάθηκαν οι αναφορές του κ. Σκουρλέτη στο ζήτηµα της Novartis, αλλά και στα περί ανάγκης πολιτικών συναινέσεων.

«Θέλω να πω κάτι που µε θίγει», είπε ο κ. Ταµήλος µπροστά στα έκπληκτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Όταν έναν πρώην πρωθυπουργό τον λες εσύ κλέφτη, εγώ δεν µπορώ να συνεργαστώ µαζί σου. Άρα, είναι πώς προσεγγίζεις τη συναίνεση και τι επιδιώκεις», είπε ο πρώην βουλευτής της Ν∆, αναφερόµενος βεβαίως υποστηρικτικά στον Αντώνη Σαµαρά.

Ο «γαλάζιος» πρώην δήµαρχος Τρικάλων δεν έµεινε εκεί, αλλά συνέχισε µιλώντας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ωστόσο, τα στελέχη του κυβερνώντος κόµµατος δεν άντεξαν όταν άκουσαν την ατάκα «Αν ήµουν εγώ δήµαρχος Αθηναίων, θα τον είχα απογειώσει…», µε αποτέλεσµα να υπάρξουν µουρµούρες µεταξύ των παρισταµένων, κάτι που φάνηκε να ανάγκασε τον κ. Ταµήλο να καθίσει στη θέση του. Η παρουσία του πάντως σε µια κοµµατική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν… ενθουσίασε τα στελέχη της Ν∆ στα Τρίκαλα, µε τον ίδιο να απαντά µε αιχµηρό τρόπο.

«Πρέπει να καταλάβουν ορισµένοι ότι τα τοπικά ζητήµατα ενδιαφέρουν εξίσου µε τα εθνικά θέµατα εκατοντάδες στελέχη της Νέας ∆ηµοκρατίας. ∆υστυχώς, αυτό το ενδιαφέρον για ενηµέρωση ενόχλησε κάποιους θερµοκέφαλους και έσπευσαν να αναδείξουν το γεγονός ως κοµµατικό αµάρτηµα. Ποιος φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ;», αναρωτήθηκε µε νόηµα.  

Πηγή: Secret