Επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων δέχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο γραφείο του ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Όπως φαίνεται στις εικόνες και στο βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος ο κ. Βαρβιτσιώτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, οι κουκουλοφόροι έγραψαν συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους, πέταξαν τρικάκια στα οποία εξέφραζαν την αλληλεγγύη τους στον Δημήτρη Κουφοντίνα για την απεργία πείνας ενώ έβριζαν χυδαία και φώναζαν "θα σας κάψουμε", κατά την αποχώρηση τους.

Επίσης, ο φρουρός του βουλευτή αναγκάστηκε να πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό καθώς τον είχαν περικυκλώσει περίπου 30 άτομα και έτσι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί διενεργούν προανάκριση, για να διευκρινιστούν οι συνθήκες της επίθεσης και του πυροβολισμού, καθώς και ο στόχος των κουκουλοφόρων.

Από την αυτοψία στο χώρο, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες προξένησαν φθορές στον αφαλό της εισόδου του συνεταιρισμού, ενώ δεν πείραξαν το γραφείο του πρώην υπουργού, ο οποίος ήταν μέσα με ξεκλείδωτη την πόρτα, καθώς στο μεταξύ πυροβόλησε ο φρουρός του από τον δρόμο που βρισκόταν, και έφυγαν γρήγορα.