Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής βρέθηκε γι’ ακόμη μία φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης στη Βουλή, τόσο των βουλευτών της ΝΔ όσο και για το «άλμα» που έκανε προκειμένου να βγει από τα έδρανα.

Τον Κώστα Καραμανλή πλησίασαν σήμερα πολλοί βουλευτές της ΝΔ καθώς με αφορμή το Σκοπιανό φαίνεται ότι είχε την «τιμητική» του και ήθελαν να ακούσουν την άποψη του, αφού το θέμα το γνωρίζει σε βάθος. Μεταξύ άλλων ξεχώρισαν για τη διάρκεια της συζήτησης ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α’ Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης, ο τομεάρχης Εξωτερικών και βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος, ο ξάδερφος του και βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, ο βουλευτής της περιφέρειας Αττικής Γιώργος Βλάχος ενώ δίπλα του και πίσω του έκατσαν ο Ανδρέας Κουτσούμπας και ο Χρήστος Κέλλας, αντίστοιχα.

Αυτό που τράβηξε βλέμματα και φλας ήταν τα «ακροβατικά» του πρώην πρωθυπουργού ο οποίος στην προσπάθεια του να βγει από τα έδρανα, επέλεξε να κάνει «άλμα» βγαίνοντας από την πίσω πλευρά. Εκεί βρέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ο οποίος τον κράτησε και με τα δυο του χέρια προκειμένου να καταφέρει να απομακρυνθεί από τα έδρανα. Η κίνηση αυτή προκάλεσε τα γέλια και των ίδιων καθώς κατάλαβαν ότι η εικόνα από μόνη της ήταν «αστεία». Μάλιστα ο κ. Νικολόπουλος δεν έκρυψε την αγάπη του για τον πρώην πρωθυπουργό αφού απεικονίζεται να του φιλάει μέχρι και το χέρι, ως ένδειξη σεβασμού καθώς ποτέ δεν έχει κρύψει την αδυναμία που του έχει...