Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε μέσω facebook μεταξύ του συμβούλου του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα και του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής και Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ Σάκη Ιωαννίδη όταν ο πρώτος σχολίασε με ειρωνικό τρόπο την παρουσία στελεχών της ΝΔ σε εκπομπές και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον Σάκη Ιωαννίδη, στη Σοφία Βούλτεψη και στον Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο Νίκος Καρανίκας έκανε λόγο για "βελουτέ" επιχειρήματα και ότι γελάει μαζί τους όταν τους βλέπει στις εκπομπές

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης δεν άφησε αναπάντητο τον προκλητικό σχολιασμό Καρανίκα και πήρε αφοπλιστική απάντηση λέγοντας του ότι: "Νιώθω στεναχωρημένος και προβληματισμένος που σε αναγκάζουμε να βλέπεις, εκτός από τα ψυχαγωγικά πρωινάδικα και καμιά ενημερωτική εκπομπή. Εύχομαι να καταλαβαίνεις τι συζητάνε σε αυτές. Μην ανησυχείς όμως αν δεν μπορείς. Τώρα που με το καλό τελειώνει ο Αλέξης και το παραδάκι, θα επιστρέψεις στις αγαπημένες σου συνήθειες και τα μποτάκια."

Όσο για τα "βελουτέ" επιχείρηματα ο Σάκης Ιωαννίδης "χτύπησε" τον σύμβουλο του πρωθυπουργού στην αδυναμία του για συγκεκριμένο πρωϊνάδικο όπου εμφανιζόταν η Βέφα Αλεξιάδου, σχολιάζοντας συγκεκριμένα: "Είμαι σίγουρος ότι αυτό το "βελουτέ" το θυμάσαι από τις πρωτοχρονιάτικες σούπες γλυκοπατάτας της Βέφας."

Όπως σχολιάζουν στελέχη της Πειραιώς ο κ. Καρανίκας ενοχλείται από όσους τον κριτικάρουν και γι΄αυτό τους στοχοποιεί. Ο Σάκης Ιωαννίδης φαίνεται ότι είναι ένας από αυτούς καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ασκεί έντονη κριτική στον σύμβουλο τον πρωθυπουργό.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Σάκη Ιωαννίδη: