Ο αψύς Κρητικός, αναπληρωτής υπουργός Υγείας και κολλητός του Αλέξη Τσίπρα ταξίδεψε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής αεροπορικώς από την Αθήνα με προορισμό την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά, προκειμένου να περάσει το Πάσχα.

Κι ενώ ταξίδεψε σε οικονομική θέση όταν έφτασε στο αεροδρόμιο των Χανίων συμπεριφέρθηκε ως... ιδιοκτήτης του!

Σύμφωνα με το MonoNews.gr, σνόμπαρε τη διαδικασία που προβλέπεται για τους κοινούς θνητούς και κινήθηκε λες και η πίστα του αεροδρομίου ήταν τσιφλίκι του… Όταν κατέβηκε τη σκάλα του αεροπλάνου, δεν μπήκε στο πούλμαν – όπως προβλέπεται για όλους του επιβάτες, ακόμη κι αν η απόσταση που χωρίζει το αεροπλάνο από την είσοδο του κτηρίου είναι μόλις λίγα μέτρα – αλλά τον περίμενε κάτω από την μούρη του αεροσκάφους (σε απόσταση αναπνοής από την σκάλα) το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, ένα μαύρο τζιπ.

Μάλιστα, πίσω από το ιδιωτικό αυτοκίνητο του κ. Πολάκη ήταν κολλημένο ένα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας! Μπροστά από το αμάξι του αψύ υπουργού, ένα από τα οχήματα του αεροδρομίου…

Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσουμε ότι η είσοδος ιδιωτικού αυτοκινήτου στην πίστα του αεροδρομίου προβλέπεται μόνο για περιπτώσεις VIP πελατών (πρωθυπουργοί, αρχηγοί κρατών και θεσμικών παραγόντων).

Ο κ. Πολάκης κατευθύνθηκε προς το αμάξι του, έβγαλε το μπουφάν του, συνομίλησε με τον συνοδό-οδηγό του και περίμενε να παραλάβει την αποσκευή του κατευθείαν στην πίστα του αεροδρομίου κάτω από την «μούρη» του αεροσκάφους…

Το μόνο που δεν έκανε ο κ. Πολάκης ήταν να ανάψει κι ένα τσιγαράκι όσο περίμενε την βαλίτσα του! Οτι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό!!!