Τυροκομείο παράγει βότκα από γάλα προβάτου
Το προιόν έχει κερδίσει βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Βότκας
Υπάρχει ένα τυροκομείο στην Τασμανία της Αυστραλίας που δεν μπορεί να συγκριθεί με τα υπόλοιπα.
Το συγκεκριμένο το διατηρεί εδώ και χρόνια μία παραδοσιακή οικογένεια.
Αυτό που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα είναι ότι το τυροκομείο της οικογένειας Ryan Hartshorn εκτός από τα συνηθισμένα προϊόντα από πρόβειο γάλα παράγει και βότκα χρησιμοποιώντας τον ορό γάλακτος που απομένει από τη διαδικασία της τυροκόμησης.
Συνήθως η βότκα παράγεται από απόσταγμα δημητριακών, όπως του κριθαριού, του σιταριού, της σίκαλης ή ενός συνδυασμού των παραγόντων αυτών αλλά και άλλων υλικών, όπως η πατάτα.
Η διαδικασία που χρησιμοποίησε για να καταφέρει η οικογένεια να παράγει βότκα από ορό γάλακτος είναι σίγουρα κάτι που λίγοι γνωρίζουν για αυτό έχει κερδίσει και επάξια βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Βότκας.
Το συγκεκριμένο το διατηρεί εδώ και χρόνια μία παραδοσιακή οικογένεια.
Αυτό που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα είναι ότι το τυροκομείο της οικογένειας Ryan Hartshorn εκτός από τα συνηθισμένα προϊόντα από πρόβειο γάλα παράγει και βότκα χρησιμοποιώντας τον ορό γάλακτος που απομένει από τη διαδικασία της τυροκόμησης.
Συνήθως η βότκα παράγεται από απόσταγμα δημητριακών, όπως του κριθαριού, του σιταριού, της σίκαλης ή ενός συνδυασμού των παραγόντων αυτών αλλά και άλλων υλικών, όπως η πατάτα.
Η διαδικασία που χρησιμοποίησε για να καταφέρει η οικογένεια να παράγει βότκα από ορό γάλακτος είναι σίγουρα κάτι που λίγοι γνωρίζουν για αυτό έχει κερδίσει και επάξια βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Βότκας.