Γκουρμέ πικ νικ σε σπήλαιο 18 μέτρα κάτω από τη γη
Ακόμη οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του σπηλαίου
Στο Μεξικό μπορείτε να απολαύσετε ένα δείπνο σε ένα σπήλαιο με σταλαγμίτες και σταλακτίτες στα 18 μέτρα κάτω από τη γη.
Οι τουρίστες που διαμένουν στο Grand Velas Riviera Maya του Μεξικού, ένα ξενοδοχείο AAA Five Diamond, μπορούν να κατέβουν κάτω από την επιφάνεια της Γης για μια ιδιωτική περιήγηση στο Chukum Cenote, ένα όχι τόσο γνωστό σπήλαιο.
Μετά την περιήγηση μπορούν να απολαύσουν μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του σπηλαίου, ώστε να ανοίξει η όρεξη και να καθίσουν για ένα γκουρμέ γεύμα τριών πιάτων που ετοιμάζει ο Γάλλος αρχιμάγειρας των Velas Resorts, Michel Mustiere.
Το μενού μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και ανάγκες, αλλά περιλαμβάνει τυρί και αλλαντικά, τερίν πάπιας και χειροποίητες τρούφες.
Εκτός από την εμπειρία του γκουρμέ δείπνου, παρέχεται η δυνατότητα δοκιμής παραδοσιακών ποτών της περιοχής - όπως το bacanora, λικέρ από αγαύη, το sotol απόσταγμα από dasylirion wheeleri και το pox, αλκοολούχο ποτό των Μάγια.
Οι τουρίστες που διαμένουν στο Grand Velas Riviera Maya του Μεξικού, ένα ξενοδοχείο AAA Five Diamond, μπορούν να κατέβουν κάτω από την επιφάνεια της Γης για μια ιδιωτική περιήγηση στο Chukum Cenote, ένα όχι τόσο γνωστό σπήλαιο.
Μετά την περιήγηση μπορούν να απολαύσουν μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του σπηλαίου, ώστε να ανοίξει η όρεξη και να καθίσουν για ένα γκουρμέ γεύμα τριών πιάτων που ετοιμάζει ο Γάλλος αρχιμάγειρας των Velas Resorts, Michel Mustiere.
Το μενού μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και ανάγκες, αλλά περιλαμβάνει τυρί και αλλαντικά, τερίν πάπιας και χειροποίητες τρούφες.
Εκτός από την εμπειρία του γκουρμέ δείπνου, παρέχεται η δυνατότητα δοκιμής παραδοσιακών ποτών της περιοχής - όπως το bacanora, λικέρ από αγαύη, το sotol απόσταγμα από dasylirion wheeleri και το pox, αλκοολούχο ποτό των Μάγια.