Η νέα τάση του διαδικτύου είναι το «Dubai Chocolate Bar», όπου έχει γίνει ανάρπαστη σε TikTok και Instagram, με τους χρήστες να φτιάχνουν τη συνταγή και να δημοσιεύουν βίντεο με το αποτέλεσμα.

Πρόκειται για μια σοκολάτα που αποτελεί τη νέα τρέλα των social media, κάνοντας θραύση αυτό το διάστημα στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με τα βίντεο να έχουν εκατομμύρια προβολές.

Πώς φτιάχνεται η viral σοκολάτα από το Ντουμπάι

Πρόκειται για μια συνταγή για μια παχιά μπάρα σοκολάτας με βελούδινη γέμιση κρέμας φιστικιού και τραγανών, σπασμένων φύλλων καταϊφιού. Είναι εμπνευσμένη από τη σοκολάτα της εταιρείας Fix Dessert Chocolatier που βρίσκεται στο Ντουμπάι.

Η δημοτικότητα αυτής της σοκολάτας οφείλεται εν μέρει στη μη διαθεσιμότητα της για τους περισσότερους καταναλωτές, καθώς μπορείτε να την παραγγείλετε μόνο στο Ντουμπάι.

Η επιχείρηση ξεκίνησε να λειτουργεί το 2021 και δημιουργεί γεμιστές σοκολάτες που βασίζονται σε μοναδικές, τοπικές γεύσεις με άρωμα Ανατολής.

Οι δημιουργοί της σοκολάτας έχουν φτιάξει επίσης μια ποικιλία από άλλες γεμιστές σοκολάτες σε γεύσεις όπως κιουνεφέ και pretzel με αλατισμένη καραμέλα, σοκολάτα γεμιστή με ντόνατ και λευκό cheesecake Biscoff.

Δείτε το βίντεο

@elektraps Making the viral Fix Chocolate bar “Can’t get Knafeh of it” 🤤 #fixdessertchocolatier #fixchocolatier #dubai #dubaidessert #dubaichocolate #viral #viraltiktok #recipe #easyrecipe #pistachio #chocolate #pistachiochocolate #asmr #asmrsounds #foryourpage #greece #greecetiktok ♬ πρωτότυπος ήχος - elektraps

Το να κάνετε ένα ταξίδι στο Ντουμπάι δεν είναι ο μόνος τρόπος για να απολαύσετε τη Hero Bar σοκολάτα των 18 δολαρίων, καθώς οι TikTokers έχουν φτιάξει συνταγές με δικές τους εκδοχές στο σπίτι χρησιμοποιώντας λίγα υλικά και τις ονόμασαν «Can't Get Khanafed Of It».

Συγκεκριμένα, φρυγανίζουν συσκευασμένα φύλλα καταΐφι στο τηγάνι και τα συνδυάζουν με κρέμα φιστικιού και ταχίνι ενώ έχουν λιώσει λευκή και μαύρη σοκολάτα.