Nέο ρεκόρ Γκίνες σημείωσε Καναδός που κατανάλωσε ένα κιλό καυτερής σάλτσας μέσα σε μόλις τρία λεπτά και έγινε viral.

Ο Καναδός έχει γίνει διάσημος για την κατάρριψη πολλών ρεκόρ ταχύτητας στο φαγητό, κυρίως για το ότι ήπιε έναν χυμό με χάρτινο καλαμάκι σε 21,71 δευτερόλεπτα.

Για το πρόσφατο κατόρθωμά του που του προκάλεσε... ιδρώτα, ο καλοφαγάς αποφάσισε να καταναλώσει τις περισσότερες καυτερές σάλτσες που μπορούσε μέσα σε τρία λεπτά.




Ο Τζακ προετοιμάστηκε για την πρόκληση ρίχνοντας δύο μπουκάλια σάλτσας σε ένα μπολ, πριν βγάλει ένα κουτάλι.

«Ας το κάνουμε αυτό», δήλωσε ο θαρραλέος άνδρας, προτού καταβροχθίσει την κατακόκκινη σάλτσα με ιλιγγιώδη ρυθμό, ενώ η σύζυγός του/προπονητής Τζέιμι τον επευφημούσε.

Μέχρι το τέλος των τριών λεπτών, ο Τζακ κατανάλωσε 1,12 κιλά από την καυτερής σάλτσας. Με αυτόν τον τρόπο, υπερτριπλασίασε το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ των 300 γραμμαρίων.

«Αυτό είναι περισσότερο από ό,τι πίστευα ότι θα κατάφερνα», ομολόγησε ο ίδιος. «Χαίρομαι που κέρδισα αυτό το ρεκόρ γιατί ήταν δύσκολξ. Αυτό ήταν σκληρό για το σώμα, σίγουρα».

"Πραγματικά δεν έχω ξανανιώσει κάψιμο - Είναι η υπερδύναμή μου, υποθέτω"

Ο Τζακ εξήγησε στο βίντεο ότι ήταν σε θέση να καταπιεί ευκολότερα τη σάλτσα, με το να φαντάζεται ότι ήταν κολοκυθόπιτα, το αγαπημένο του φαγητό.

Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι η κατανάλωση αυτής της ποσότητας καυτερής σάλτσας θα του προκαλούσε γαστρεντερικό πόνο, αλλά ο Τζακ επέμεινε ότι ποτέ δεν υπέφερε.

«Πραγματικά δεν έχω ξανανιώσει κάψιμο. Είναι η υπερδύναμή μου, υποθέτω», σκέφτηκε.

Ο fire-eater ήταν έξυπνος ώστε να πάρει μια κόκκινη σάλτσα που δεν ήταν εμποτισμένη με PepperX, το οποίο είναι το πιο πικάντικο τσίλι στον κόσμο.

Στην πραγματικότητα, ο Τζακ πιθανότατα ατσάλωσε το στομάχι του μέσα από τις μυριάδες διατροφικές προκλήσεις πλούσιες σε καψαϊκίνη που εκτελεί τακτικά και ανεβάζει στο κανάλι του στο Youtube, «Mike Jack Eats Heat!».