Με μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ευχαριστεί τους Ολυμπιονίκες & Πρωταθλητές για την δημόσια στήριξη στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο και εκφράζει την ικανοποίησή του που μοιράζονται τους ίδιους στόχους για έναν ποιοτικότερο αθλητισμό χωρίς βία και με αναζωογονημένες διοικητικά Ομοσπονδίες.

«Ευχαριστώ τους Ολυμπιονίκες & Πρωταθλητές μας για τη δημόσια στήριξη στο Ν/Σ που συζητείται στη Βουλή. Χαίρομαι που μαζί ονειρευόμαστε τον αθλητισμό ποιοτικότερο, με όραμα αντάξιο της χώρας μας, χωρίς βία, χωρίς στημένα, με αναζωογονημένες διοικητικά Ομοσπονδίες» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης στην ανάρτηση του.

Δείτε την ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη


Υπενθυμίζεται ότι κορυφαίοι Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές, όπως οι Πύρρος Δήμας, Νίκος Κακλαμανάκης, Βούλα Κοζομπόλη, Κώστας Κεντέρης, Ειρήνη Αϊνδηλή, Γιώργος Στεφανόπουλος, Βασίλης Κουρνέτας, Δημήτρης Μούγιος, με αναρτήσεις τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τάχθηκαν δημόσια υπέρ του υπό διαβούλευση αθλητικού νομοσχεδίου.