Την ώρα που ακόμη και ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να έχει κατανοήσει την κρισιμότητα της κατάστασης, τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και τις υπεράνθρωπες θυσίες του συστήματος Υγείας της χώρας να τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία του κοροναϊού που «σαρώνει» ολόκληρο τον πλανήτη, ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης έφτασε στο έσχατο σημείο να ειρωνεύεται και να υποτιμά τις προσπάθειες όλων.


Με διάθεση… βρώμικης αντιπολίτευσης ο κ Κυρίτσης έγραψε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter «Η υποκαταμετρηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες, μπορεί να δημιουργήσει εφησυχασμό και να υπονομεύσει τα περιοριστικά μέτρα, πράγμα καταστροφικό. Και όλα αυτά για να λένε οι καραγκιόζηδες κύκλοι μαξίμου ότι η πολιτική τους αποδίδει. Αλλάξτε ρότα».

Ουσιαστικά ο βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αφήνει να εννοηθεί πως το επιτελείο του υπουργείου Υγείας υποκρύπτει τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα παίζοντας με την υγεία των πολιτών. Την ίδια ώρα μάλιστα που η ελληνική κυβέρνηση επεκτείνει συνεχώς με νέα μέτρα την προφύλαξη των πολιτών.


Μάλιστα όταν η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή, «τόλμησε» να ασκήσει κριτική στα όσα παραπάνω έγραψε ο Γιώργος Κυρίτσης κάνοντας λόγο για τον «ορισμό της ανεύθυνης αντιπολίτευσης την ώρα που απαιτείται υπευθυνότητα» ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε νέο κύκλο λάσπης και χυδαίας επίθεσης απαντώντας της «εσείς να προσέχετε τον παππού σας, μην τον σκοτώσει κανας κομμουνιστικός ιός κυρία μου» δείχνοντας για ακόμη μία φορά τον… ανύπαρκτο σεβασμό του στον συνάνθρωπο, είτε αφορά τη συνάδελφο του, Εύα Καϊλή, είτε τους ασθενείς που νοσούν από τον κοροναϊό και ιδίως τους ανθρώπους της 3ης ηλικίας.
ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ

Πόσο διαρκεί η επώαση του ιού και πότε εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα
Πώς γίνεται η διάγνωση και πώς μεταδίδεται;
Πού πρέπει να καλέσετε εάν παρουσιάσετε συμπτώματα
Τι κάνουμε αν ένα μέλος της οικογένειας εμφανίσει συμπτώματα