«Μιλάμε για ένα παρακρατικό κύκλωμα με πολιτική κάλυψη στο οποίο συμμετείχαν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Πρωϊνή πτήση» με τον δημοσιογράφο Τηλέμαχο Σαντοριναίο, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, αναφορικά με τις αποκαλύψεις των Παραπολιτικών για το παρακράτος με εμπλοκή του ζεύγους Καμμένου.

Επίσης η κα Γιαννακοπούλου ανέφερε πως «θα καταθέσει σήμερα ερώτηση στη Βουλή για το τι έχει κάνει η δικαιοσύνη τι έχει κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση και τι θα πράξει η σημερινή κυβέρνηση».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Νάντιας Γιαννακοπούλου στα Παραπολιτικά 90,1: 

Αναφορικά με τις αποκαλύψεις των Παραπολιτικών, η κα Γιαννακοπούλου σημείωσε: «Είναι αδιανόητα όλα αυτά τα πράγματα τα οποία βγήκαν στη δημοσιότητα. Ουσιαστικά μιλάμε για τη δράση ενός παρακρατικού κυκλώματος που συμμετείχαν πολιτικοί, ο πρώην υπουργός Άμυνας και η σύζυγος του φαίνεται να είχε ένα κεντρικό ρόλο μέσα σε αυτό, δικηγόροι, εν ενεργεία και απόστρατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και μιλάμε τώρα για ένα κύκλωμα, που συμφώνα πάντα με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας, είχε διεισδύσει σε σημαντικές υπηρεσίες της ελληνικής αστυνομίας αλλά και του κράτους επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το οποίο λειτουργούσε ούτε λίγο-ούτε πολύ σαν ένας παρακρατικός μηχανισμός με πολιτική κάλυψη που μάλιστα είχε μια ξεκάθαρη δομή κυκλώματος και το οποίο μέσα από παράνομες δραστηριότητες όπως φαίνεται αποκτούσε και έσοδα τα οποία άγγιζαν και το 1 εκατομμύριο ευρώ μηνιαίως!».

«Είχε διαταχτεί μια έρευνα από τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ, τον κ.Ρουμπάτη, κι όλα αυτά όπως φαίνεται πάντα συμφώνα με το δημοσίευμα, ήταν εν γνώση του κου Τσίπρα! Το μεγάλο λοιπόν ερώτημα καταρχάς το οποίο τίθεται είναι ότι από τον Δεκέμβριο ουσιαστικά του 2016 και μετά όπου παραδόθηκαν τα ευρήματα της έρευνας στην Ειταγγελέα τότε του Άρειου Πάγου, τι έγινε και τι έκανε καταρχάς η προηγούμενη κυβέρνηση και ο κος Τσίπρας οι οποίοι συνέχισαν να συγκυβερνούν με τον κ. Καμμένο σα να μη συμβαίνει τίποτα. Και να πάμε και στην ουσία του ζητήματος που έχει να κάνει με την ίδια τη λειτουργία της Δικαιοσύνης και αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα. Το μεγάλο ζητούμενο είναι το τι έχει κάνει η Δικαιοσύνη από το 2016 και μετά και επειδή αυτά είναι ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημοκρατία μας, εγώ ανέλαβα ως κοινοβουλευτικά υπεύθυνη του τομέα Δικαιοσύνης του ΚΙΝΑΛ να καταθέσω σήμερα μαζί με δυο συναδέλφους μου, το κ. Καμίνη και τον κ.Κεγκέρογλου ερώτηση στη Βουλή. Αποφασίσαμε να φέρουμε δηλαδή το θέμα στη Βουλή προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στα κρίσιμα και στα δέοντα ερωτήματα. Δηλαδή τι έχει κάνει η Δικαιοσύνη, τι είχε κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση και τι προτίθεται να κάνει και η σημερινή κυβερνηση! Εάν γνώριζαν αυτό το ζήτημα πριν από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας των Παραπολιτικών ή έστω και τώρα τι προτίθεται να κάνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πως θα καθαρθεί η Ελληνική Αστυνομία γιατι μιλάμε και για αξιωματικούς οι οποίοι όπως φαίνεται πρέπει να βρίσκονται ακόμη το Σώμα, τι έχει γίνει λοιπόν με όλα αυτα; Μιλάμε για παρακρατικό, προδικαστικό κύκλωμα και όπως εκ πρώτης στιγμής φαίνεται θα τα δούμε όλα αυτα στη πορεία γιατι θα το ψάξουμε, πρέπει όλα να βγουν στο φως. Δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το χαλί τίποτα πια! Γιατί έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη των ελλήνων στο ίδιο το κράτος δικαίου, στην ίδια τη λειτουργία του κράτους μας. Όλα αυτά λοιπόν χρήζουν απαντήσεων που περιμένουμε να δούμε και να πάρουμε από την κυβερνηση και κυρίως το τι προτίθεται να κάνει προκειμένου να μη ξαναυπάρξουν τέτοιου είδους φαινόμενα», υπογράμμισε η ίδια.