Νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες ετοιμάζει η ηγεσία του Υπ. Ανάπτυξης καθώς όπως «αποκάλυψε» μιλώντας στη Βουλή o Άδωνις Γεωργιάδης έρχεται, «νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο για την επιτάχυνση των επενδύσεων, την απλούστευση των διαδικασιών και την ενίσχυση της διαφάνειας».

Ο υπουργός Ανάπτυξης στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την απλούστευση διαδικασιών άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων ενημέρωσε πως θα ακολουθήσουν και άλλα νομοσχέδια για να τρέξουν ακόμα πιο γρήγορα οι ρυθμοί ανάπτυξης.

Θα έρθει και ο νέος αναπτυξιακός για να μπορείς να παρακολουθείς από το κινητό σου τηλέφωνο την πορεία του φακέλου σου» και συμπλήρωσε, «θα δείτε το ηλεκτρονικό πρόγραμμα που ετοιμάζει το Υπουργείο Ανάπτυξης για τον αναπτυξιακό νόμο, που από το κινητό τηλέφωνο θα παρακολουθείς που είναι ο φάκελός σου, σε ποιον υπάλληλο και πόσο χρονοδιάγραμμα έχει για να υπογράψει και θα δείτε πόσο γρήγορα θα τρέχει πλέον το σύστημα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης μάλιστα ανακοίνωσε ότι «θα φέρουμε άλλα 10 τέτοια νομοσχέδια» και εξέφρασε την ικανοποίηση του, που το παρόν νομοσχέδιο το υπερψηφίζει και το Κίνημα Αλλαγής και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Να μην ταλαιπωρούμε τον κόσμο όταν θέλει να κάνει μία επιχείρηση!» ήταν η προτροπή του Α. Γεωργιάδη προς τους βουλευτές της αντιπολίτευσης, λέγοντας, «Με τέτοιου τύπου νομοσχέδια και τέτοιου τύπου συναίνεση δείχνουμε, ότι μπορούμε να το κάνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και σας διαβεβαιώ ότι μπορεί αυτό να μην αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ ή σε κάποιο ΣΥΡΙΖΑ εν πάση περίπτωση, που είναι μικρόψυχοι, αλλά εδώ θα είμαστε σε ένα χρόνο από σήμερα να κάνουμε ταμείο».