Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα κατά του Νίκου Παππά εξαπολύει ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής κατηγορώντας τον για πολιτικό θράσος και αμετροέπεια.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Καραμανλής υπογραμμίζει πως «ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση Καλογρίτσα κουνάει το δάκτυλο στη Κυβέρνηση της ΝΔ».

Στη συνέχεια, τόνισε πως ο κ. Παππάς είναι «αυτός που ηχογράφησαν να λέει 'είναι πολλά τα λεφτά' για συνάδελφό του υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως λέει στην συνέχεια ο υπουργός Μεταφορών, «ας προσέξει ο κ. Παππάς. Όπως πάει θα περάσει πιο πολλές ώρες στα έδρανα των Δικαστηρίων παρά σ’ αυτά της Βουλής», σημειώνοντας πως «η αλήθεια και τα έργα μιλάνε όμως από μόνα τους. Ένα έργο – εκκρεμότητα του παρελθόντος βρήκε λύση και δρομολογήθηκε. Αυτό είναι το ζητούμενο. ΟΧΙ τα υπαρξιακά του ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανάρτηση του Κώστα Καραμανλή

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, για «ψέματα και σπατάλη εκατοντάδων εκατομμυρίων» κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ο τομέαρχης Μεταφορών και υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, με αφορμή τις ανακοινώσεις του για την οδό Πατρών - Πύργου.

Μάλιστα, ο κ. Παππάς κάλεσε «τον κ. Μητσοτάκη να καταθέσει όλη την εν κρυπτώ αλληλογραφία και τα έγγραφα μεταξύ του υπουργείου Υποδομών και της Ε.Ε., που εδώ και δύο χρόνια ζητάμε στη Βουλή, αλλά η κυβέρνηση δεν καταθέτει, απαξιώνοντας το κοινοβούλιο και τη δημοκρατία».