Εκτός από τα τραπεζώματα και τις παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από τον Άρειο Πάγο, φαίνεται πως η σχέση Πολάκη και Βαξεβάνη έχει και επαγγελματικό υπόβαθρο αφού ο αψύς Σφακιανός λειτουργεί και ως πληροφοριοδότης του εκδότη του Documento και εσχάτως υπόδικου για σειρά κακουργηματικών πράξεων. Και πάμε στο προκείμενο. Μητσοτάκης και Πολάκης συνταξίδευαν πριν από λίγη ώρα σε πτήση της Aegean για τα Χανιά.

Λίγο πριν την προσγείωση συνεπιβάτης των δύο πολιτικών ακούστηκε να λέει: «Περιμένετε να δείτε σε πόση ώρα θα προχωρήσει σε tweet, ο κολλητός του Πολάκη ο Βαξεβάνης». Λες και επρόκειτο για κορυφαίο μέντιουμ από την Ινδία ή έστω τη Ρένα Βλαχοπούλου στην «Ελληνίδα από το Χαρέμι», ο επιβάτης επιβεβαιώθηκε.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 17.06 και στις 17.10 ακριβώς ο εκδότης-σύμβολο της πρώτης φοράς Αριστερά ανέβασε tweet περί τριημέρου που ξεκινάει για τον πρωθυπουργό στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Φυσικά, όπως έχουν γράψει τα Parapolitika.gr ο πρωθυπουργός ταξίδεψε στην Κρήτη για την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου της Μεγαλονήσου Ευγένιου, που θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί.


Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα διανυκτερεύσει στην οικία του στα Χανιά και αύριο θα μεταβεί στο Ηράκλειο πολύ νωρίς το πρωί στην μεγάλη αυτή περίσταση στο Ηράκλειο στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά.

Για την ιστορία παρών θα είναι και ο Νίκος Ανδρουλάκης, ωστόσο, η έλλειψη τριβής των ΣΥΡΙΖΑίων με την Εκκλησία καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την κατανόηση τέτοιου είδους γεγονότων. Κατά τ’ άλλα άπαντες κατάλαβαν πλέον ότι Πολάκη και Βαξεβάνη δεν ενώνει μόνο το όραμα για δικαστές που θα βγαίνουν από το ΙΕΚ της Κουμουνδούρου, αλλά και η κοινή δράση στα social media. Ποιος ξέρει ; Ίσως να μοιράζονται και τους ίδιους κωδικούς…