'Eκτακτη τηλεδιάσκεψη κορυφής του ΝΑΤΟ για τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία, μετά τη ρωσική εισβολή,  πραγματοποιείται συτή την ώρα, με τη συμμετοχή του Έλληνα πρωθυπουργού. 

Στο Στρατόπεδο «Παπάγου» έφτασε πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός, προκειμένου να συμμετάσχει από την ειδική αίθουσα που έχει το ΓΕΕΘΑ, στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Στην συνεδρίαση στην οποία συμμετέχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέχουν επίσης και ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν.

Ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός στην είσοδο του ΥΠΕΘΑ από τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κώστα Φλώρο και στη συνέχεια συνοδευόμενος από αυτούς ανέβηκε στην ειδική αίθουσα του ΓΕΕΘΑ που είναι απολύτως ασφαλισμένη από πλευράς ασφάλειας των επικοινωνιών, κυβερνοαμύνης κλπ προκειμένου να διεξάγονται τηλεδιασκέψεις με απόλυτη ασφάλεια.
IMG_20220225_155630
Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον πρωθυπουργό στην αίθουσα θα βρίσκονται, συμφώνως με τις πληροφορίες μας, τόσο ο ΥΕΘΑ όσο και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.