Γεωργιάδης: Ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα θα γράψει ιστορία
Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα «είναι ένας Έλληνας που όλη του την ζωή εργάζεται για την Φιλία και την Συνεργασία Ελλάδος/ΗΠΑ»
![adonisGewrgiadiss](https://s.parapolitika.gr/images/1130x667/jpg/files/2022-05-10/adonisGewrgiadiss.jpg)
Φωτογραφία από την συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον νέο Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνη ανάρτησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
«Σήμερα πήγα στην οικία του@USEmbassyAthens για να καλωσορίσω έναν, εδώ και πολλά χρόνια φίλο μου. Ο @USAmbassadorGR δεν είναι απλώς ένας Ελληνικής Καταγωγής Αμερικανός αλλά ένας Έλληνας που όλη του την ζωή εργάζεται για την Φιλία και την Συνεργασία Ελλάδος/ΗΠΑ. Θα γράψει ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Σήμερα πήγα στην οικία του @USEmbassyAthens για να καλωσορίσω έναν, εδώ και πολλά χρόνια φίλο μου. Ο @USAmbassadorGR δεν είναι απλώς ένας Ελληνικής Καταγωγής Αμερικανός αλλά ένας Έλληνας που όλη του την ζωή εργάζεται για την Φιλία και την Συνεργασία Ελλάδος/ΗΠΑ. Θα γράψει ιστορία pic.twitter.com/Dj0b5Ob5nq
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 10, 2022