Την καθιερωμένη επίσκεψη στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών πραγματοποίησε νωρίτερα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης μαζί με τους Παναγιώτη Δουδωνή, Δημήτρη Μάντζο και την γραμματέα του κόμματος Ευαγγελία Λιακούλη.

Η κ. Λιακούλη μάλιστα μοίρασε σε όλους τους δημοσιογράφους γούρια για να πάει καλά το 2023... μαζί με σοκολατάκια για να τους γλυκάνει!

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους, ο κ. Ανδρουλάκης για τις εξελίξεις στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, για το θέμα της Εύας Καϊλή αλλά και την ετοιμότητα του ΠΑΣΟΚ στο ενδεχόμενο εκλογών απάντησε: «Ο πήχης για εμάς είναι ένα καλό διψήφιο, τότε θα γυρίσει το ρολόι ανάποδα. Το αν θα είναι καλό ποσοστό, δεν είναι θέμα αριθμού, αλλά θα εξαρτηθεί από το πόσο θα έχει πέσει ο δικομματισμος. Εγώ αγωνίζομαι για το καλύτερο. Είμαι αισιόδοξος».

Αναφερόμενος στην υπόθεση Καϊλή επεσήμανε πως «Θα είναι προσωρινός ο αντίκτυπος της υπόθεσης στο ΠΑΣΟΚ» ενώ ερωτηθείς γιατί δεν την διέγραψε νωρίτερα, απάντησε: «Ήταν τεράστια η θεσμική θωράκιση της θέσης της. Η ΝΔ πόσο καιρό έκανε να διαγράψει τον Κύρτσο;».

Και επίσης σημείωσε αναφορικά με το έργο της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου ότι «και πριν τον νέο νόμο αλλά και μετά την ψήφιση του, η ΑΔΑΕ είχε και έχει δικαίωμα να ελέγξει αλλά και να ενημερώσει τους προέδρους των κομμάτων».