Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην προεκλογική ομιλία της υπουργού Παιδείας, υποψήφιας βουλευτή στον βόρειο τομέα της Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκης Κεραμέως στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

Μάλιστα, η κ. Κεραμέως έκανε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, η κ. Κεραμέως, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ευγνωμοσύνη και τη συγκίνησή μου από τη χθεσινή κοσμοσυρροή στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου για την Κεντρική Προεκλογική μου Ομιλία!».

Δείτε την ανάρτηση

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ευγνωμοσύνη και τη συγκίνησή μου από τη χθεσινή κοσμοσυρροή στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου για την Κεντρική Προεκλογική μου Ομιλία! Χιλιάδες πολίτες κατέκλυσαν το στάδιο, φίλες και φίλοι όλων των ηλικιών έδωσαν ένα δυνατό «παρών», να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε να πορευόμαστε από κοινού, για όσα μας ενώνουν, για την κοινή προκοπή, μαζί για την Ελλάδα που μας αξίζει, μας εμπνέει, μας ενώνει.

Την Κυριακή δίνουμε όλοι οι πολίτες την εντολή, συνεχίζουμε ενωμένοι να προχωράμε Σταθερά Τολμηρά Μπροστά, με τον Kyriakos Mitsotakis και τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, για 3 κυρίως λόγους:

- Γιατί ό,τι υποσχέθηκα το 2019, το έκανα πράξη.

- Γιατί δεν έκανα πίσω στις βαθιές μεταρρυθμίσεις που είχε ανάγκη η εκπαίδευση, παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις αντιπολίτευσης, συνδικαλιστικών ηγεσιών, ιδεοληψιών και συμφερόντων.

- Γιατί είμαι αποφασισμένη να συμβάλω δυναμικά στους άξονες που έχει χαράξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το μέλλον».

Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ευγνωμοσύνη και τη συγκίνησή μου από τη χθεσινή κοσμοσυρροή στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου για την Κεντρική Προεκλογική μου Ομιλία! Χιλιάδες πολίτες κατέκλυσαν το στάδιο, φίλες και φίλοι όλων των ηλικιών έδωσαν ένα δυνατό «παρών», να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε να πορευόμαστε από κοινού, για όσα μας ενώνουν, για την κοινή προκοπή, μαζί για την Ελλάδα που μας αξίζει, μας εμπνέει, μας ενώνει. Την Κυριακή δίνουμε όλοι οι πολίτες την εντολή, συνεχίζουμε ενωμένοι να προχωράμε Σταθερά Τολμηρά Μπροστά, με τον Kyriakos Mitsotakis και τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, για 3 κυρίως λόγους: - Γιατί ό,τι υποσχέθηκα το 2019, το έκανα πράξη. - Γιατί δεν έκανα πίσω στις βαθιές μεταρρυθμίσεις που είχε ανάγκη η εκπαίδευση, παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις αντιπολίτευσης, συνδικαλιστικών ηγεσιών, ιδεοληψιών και συμφερόντων. - Γιατί είμαι αποφασισμένη να συμβάλω δυναμικά στους άξονες που έχει χαράξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το μέλλον. #ΜΠΟΡΟΥΜΕ #MeTiNiki #ΝΔ #Εκλογες2023

Δημοσιεύτηκε από Niki Kerameus στις Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023