Μπαράκ Ομπάμα: Αποθέωσε την ελληνική κουζίνα ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος - Το ιδιαίτερο μενού που του ετοίμασε ο Λευτέρης Λαζάρου
«Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να χωρέσουμε όσο περισσότερη Ελλάδα μέσα στα πιάτα», τόνισε ο γνωστός σεφ
Την ελληνική κουζίνα αποθέωσε ο Μπαράκ Ομπάμα καθώς απόλαυσε το μενού που του ετοίμασε ο Λευτέρης Λαζάρου στο οποίο «προσπαθήσαμε να χωρέσουμε όση περισσότερη Ελλάδα μέσα στα πιάτα», όπως δήλωσε ο γνωστός σεφ.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες και στο πλαίσιο του «Obama Foundation Leaders» στην Αθήνα έφαγε μεσημεριανό στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
«Εμένα με κάλεσαν από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η διοργάνωση μου ζήτησε να μαγειρέψω για τον ίδιο το μεσημεριανό του γεύμα. Ήταν ριζότο με κρόκο Κοζάνης και γαρίδες, φέτα σφυρίδα με αυγολέμονο και αγκινάρες. Το γλυκό ήταν φράουλα με έναν από τους κορυφαίους ζαχαροπλάστες του Varoulko. Ήταν εποχιακό προϊόν», είπε ο Λευτέρης Λαζάρου για το μενού που ετοίμασε στον Μπαράκ Ομπάμα.
«Χρόνος που δόθηκε ήταν 30′ δεν είχε παραπάνω χρόνο…το καλό είναι ότι το απόλαυσε. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να χωρέσουμε όσο περισσότερη Ελλάδα μέσα στα πιάτα», τόνισε ο Λευτέρης Λαζάρου.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες και στο πλαίσιο του «Obama Foundation Leaders» στην Αθήνα έφαγε μεσημεριανό στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
«Εμένα με κάλεσαν από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η διοργάνωση μου ζήτησε να μαγειρέψω για τον ίδιο το μεσημεριανό του γεύμα. Ήταν ριζότο με κρόκο Κοζάνης και γαρίδες, φέτα σφυρίδα με αυγολέμονο και αγκινάρες. Το γλυκό ήταν φράουλα με έναν από τους κορυφαίους ζαχαροπλάστες του Varoulko. Ήταν εποχιακό προϊόν», είπε ο Λευτέρης Λαζάρου για το μενού που ετοίμασε στον Μπαράκ Ομπάμα.
«Χρόνος που δόθηκε ήταν 30′ δεν είχε παραπάνω χρόνο…το καλό είναι ότι το απόλαυσε. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να χωρέσουμε όσο περισσότερη Ελλάδα μέσα στα πιάτα», τόνισε ο Λευτέρης Λαζάρου.