Για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών μίλησε, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Παύλος Μαρινάκης ερμήνευσε ως «εμπιστοσύνη απέναντι στην κυβέρνηση, που δοκιμάζεται καθημερινά» το αποτέλεσμα που έβγαλε η κάλπη την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι στα υπέρ για τη ΝΔ μέτρησε η επιλογή των προσώπων, αναφέροντας ως παράδειγμα την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής, ο οποίος ανέβασε το ποσοστό της ΝΔ από 43%, που ήταν στις εθνικές εκλογές, στο 46% στις αυτοδιοικητικές.

*Διαβάστε εδώ: Πέτρος Παππάς: Λάθος η στρατηγική που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές


Παύλος Μαρινάκης: Εντός τετραετίας θα ψηφιστεί ο νόμος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Οι προσδοκίες για τον δεύτερο γύρο, όπως είπε, είναι να εκλεγούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που στηρίζει το κυβερνών κόμμα, προσθέτοντας ότι θετικά επίσης μέτρησε και το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν θυμήθηκε τους δήμους μόνο προεκλογικά.

«Ο πρωθυπουργός δεν έμεινε στα κυβερνητικά καθήκοντα, επισκέφθηκε δήμους και είχε επαφή με τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης.

«Η σύγκριση με την αντιπολίτευση είναι ότι έχει άρνηση της πραγματικότητας», πρόσθεσε.

Αναφορικά με την επίθεση του Αχιλλέα Μπέου, τόνισε ότι τα λεγόμενά του «θα ελεγχθούν από τη Δικαιοσύνη» και είναι «καταδικαστέα και ρυπαρά», προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα βρίσκεται δίπλα «στον κ. Κασσελάκη και στον κάθε Κασσελάκη», όταν δέχονται τέτοιου είδους επιθέσεις.

Καταλήγοντας, ο κ. Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι εντός τετραετίας θα ψηφιστεί ο νόμος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπουργοί και βουλευτές θα ψηφίσουν κατά συνείδηση.