Το ραντεβού των Χάρη Δούκα και Κώστα Ζαχαριάδη, ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων, έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στις 11 το πρωί. Ο κ. Δούκας επικοινώνησε με τον κ. Ζαχαριάδη χθες μέσω τηλεφώνου και αποδέχτηκε το αίτημα του υποψηφίου από τον ΣΥΡΙΖΑ για μια συνάντηση. Ο κ. Δούκας κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον πρώτο γύρο των εκλογών στον Δήμο Αθηναίων και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κώστα Μπακογιάννη.

Πηγές από την ομάδα του Χ. Δούκα αναφέρουν ότι ο στόχος της συνάντησης είναι να επιτευχθεί όσο το δυνατόν ευρύτερη συνεργασία για την εκλογική αναμέτρηση. Τονίζουν ότι η συνεργασία αυτή θα επικεντρωθεί αυστηρά σε θέματα Αυτοδιοίκησης και δεν αποτελεί τη βάση για πιο εκτεταμένες πολιτικές συμμαχίες μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Στο μεταξύ, αύριο, Τετάρτη, στις 21:15 θα διεξαχθεί το debate μεταξύ Μπακογιάννη - Δούκα, καθώς ο δήμαρχος Αθηναίων το πρότεινε στη διοίκηση της ΕΡΤ και ο Χ. Δούκας -που το ζητούσε από τον πρώτο γύρο- το έκανε δεκτό.