Mεγάλος νικητής των επαναληπτικών εκλογών στον Δήμο Αγίου Νικολάου είναι ο δικηγόρος Μανώλης Μενεγάκης, ο οποίος αναδεικνύεται ως ο νέος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου -με ενσωματωμένο το 100% των εκλογικών τμημάτων- ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου 2024 θα διαδεχθεί τον Νίκο Ζερβό.

Μανώλης Μενεγάκης: Έχουμε μια πολύ μεγάλη ευθύνη πάνω μας και είμαστε έτοιμοι να τη σηκώσουμε

“Η καθαρή νίκη της ‘Ενωτικής Κίνησης Πολιτών’ είναι μια μεγάλη τιμή για μένα προσωπικά και για όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, έχουμε μια πολύ μεγάλη ευθύνη πάνω μας και είμαστε έτοιμοι να τη σηκώσουμε, θέλουμε να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί για να πάει ο τόπος μας μπροστά πάντα με πνεύμα συνεργασίας και σε διάθεση συνεννόησης με τη μειοψηφία” τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ο νέος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Μανώλης Μενεγάκης.

Αφότου ο συνυποψήφιός του Θωμάς Χαριτάκης βρέθηκε μαζί με συνεργάτες του στο εκλογικό του κέντρο για να τον συγχαρεί, σε μια κίνηση πολιτικού πολιτισμού, ο κ. Μενεγάκης δήλωσε ακόμη πως “το νέο δημοτικό μας συμβούλιο με πνεύμα δημοκρατικής ευαισθησίας να βγάζει πλέον τις καλύτερες αποφάσεις για το καλό του τόπου μας. Οι αντίπαλοι τελείωσαν με τις εκλογές, αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα του τόπου. Προχωράμε όλοι μαζί μπροστά για το καλύτερο”.