«Εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο. Αυτός με εξέλεξε, σε αυτόν λογοδοτώ και σε όποιον αρέσει» δήλωσε από την Νέα Υόρκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας στους επικριτές του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε επίσης: «Ορίστε δείτε τη βέρα μου!». «Νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα» συνέχισε ο Στέφανος Κασσελάκη, δείχνοντας η βέρα του.

Διαβάστε ακόμα: Κασσελάκης αδειάζει Κασσελάκη: Στα 24 μου ήμουν άλλος άνθρωπος απ' ό,τι τώρα - Τι είπε για τον πόλεμο στο Ισραήλ

«Οι νοοτροπίες για να αλλάξουν δεν χρειάζονται νέους ανθρώπους, αλλά νέες νοοτροπίες. Ο Όθωνας αν και δεν είναι τόσο νέος, αλλά έχει νέες νοοτροπίες» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, γελώντας και έχοντας δίπλα του τον Όθωνα Ηλιόπουλο που έλεγε ότι αυτό το κομμάτι της συνέντευξης πρέπει να κοπεί.

Στέφανος Κασσελάκης: «Το πιο συγκινητικό πράγμα που έχω ζήσει ως ελληνορθόδοξος»

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και για την πιο συγκινητικής στιγμή που έχει ζήσει ως ελληνορθόδοξος. «Το πιο συγκινητικό και σημαντικό πράγμα που έχω ζήσει ως ελληνορθόδοξος είναι η επίσκεψή μου στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Μανχάταν. Είδα αυτή την εκκλησία μέσα από τα συντρίμμια της τρομοκρατικής επίθεσης. Οι εικονογραφίες σε ανεβάζουν ψυχολογικά» είπε.

Διαβάστε ακόμα: “Καζάνι που βράζει" ο ΣΥΡΙΖΑ: Οι αντιδράσεις για τον Κασσελάκη, οι παραιτήσεις και το νέο κόμμα από τους διαφωνούντες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε και το σοκ που υπέστη ο Τάιλερ όταν επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο της Αθήνας. «Με τον Τάιλερ έχουμε πάει στον Ευαγγελισμό μαζί. Είδε τους νοσηλευτές από τις ΜΕΘ, είδε τις αναλογίες νοσηλευτών-ασθενών. Άρα ο Τάιλερ το παίρνει προσωπικά και λέει: Tι είναι αυτό το πράγμα; Τι σόι χώρα είναι αυτή;» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: