Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, για τις αιχμές προς τους «11» της Νέας Αριστεράς σε δηλώσεις του στην Κ.Ε. το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του εξαπέλυσε τα πρώτα «πυρά» κατά των «11», με αφορμή τη στάση τους στη Βουλή για του servircers και τα κόκκινα δάνεια.

«Eπειδή ακούγονται πολλά περί «μετάλλαξης» του ΣΥΡΙΖΑ: η μόνη μετάλλαξη είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν αυλικοί που δουλεύουν για τους servicers και τις τράπεζες», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να του απαντά με ανάρτησή του στο Facebook πως: «Και ρωτάω αν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, και ο πρωθυπουργός, δούλευαν για τις τράπεζες και τους servicers ή μόνο οι πρώην υπουργοί που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ;».

Η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου:

Διαβάζω από το News 247 ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στην κεντρική επιτροπή “επειδή ακούγονται πολλά τώρα τελευταία...

Δημοσιεύτηκε από Ευκλείδης Τσακαλώτος στις Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023

Στέφανος Κασσελάκης: «Σχεδίασαν τη διάσπαση του κόμματος μας από το ίδιο το βράδυ της εκλογής μου»

Υπενθυμίζεται πως με συνέντευξη του στο «Βήμα της Κυριακής», ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ότι είναι καθαρός, δεν έχει εξαρτήσεις και δεν τον κρατάει κανένας, τονίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ και εξαπολύει ευθείες βολές εναντίον όσων αποχώρησαν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει για τους «11»: «Σχεδίασαν τη διάσπαση του κόμματος μας από το ίδιο το βράδυ της εκλογής μου, την οποία δεν αποδέχτηκαν ποτέ…Προφανώς τους ενδιέφερε μόνο η καρέκλα του προέδρου του κόμματος».