"Βέλη" με στόχο το ΚΚΕ και τον Δημήτρη Κουτσούμπα εξαπέλυσε η Νέα Αριστερά με αφορμή το νομοσχέδιο για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών. Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της, Κωστής Καρπόζηλος, σε σχόλιό του για την αρνητική θέση του κόμματος του Περισσού, παρομοίασε τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με τον Αντώνη Σαμαρά ή έναν "συντηρητικό ιεράρχη", κάνοντας λόγο για "αναχρονιστικές αντιλήψεις". Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε τα εξής:

«Ακούγοντας σήμερα τον κύριο Κουτσούμπα στη Βουλή, θα μπορούσε να φανταστεί κανείς στην θέση του τον κύριο Σαμαρά ή έναν συντηρητικό ιεράρχη. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ δήλωσε ότι «ο γάμος ομοφύλων σημαίνει από χέρι κατάργηση μητρότητας και πατρότητας».

Το Κομμουνιστικό Κόμμα επιλέγει να επενδύσει στα φοβικά ένστικτα της ελληνικής κοινωνίας καταφεύγοντας σε αναχρονιστικές αντιλήψεις απέναντι στο δικαίωμα των ανθρώπων, όλων των ανθρώπων, στη νομική αναγνώριση της σχέσης τους και στην τεκνοθεσία.

Η Νέα Αριστερά έχει σαφή και καθαρή θέση. Τα δικαιώματα είναι καθολικά. Για όλους και για όλες. Για κάθε πολίτη δίχως εξαιρέσεις. Η κοινωνία θα προχωρήσει.


Κουτσούμπας: Ο γάμος ομοφύλων οδηγεί σε Γονέα 1,2,3 και βάλε και στην ακραία εμπορευματοποίηση της γυναίκας



Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα σήμερα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την επαγγελματική κατάρτιση, σχολίασε για το θέμα ότι «ο γάμος ομοφύλων σημαίνει από χέρι κατάργηση μητρότητας και πατρότητας. Οδηγεί σε Γονέα 1, 2, 3 και βάλε…, στην ακραία εμπορευματοποίηση της γυναίκας μέσω της παρένθετης κύησης.

Αυτό σημαίνει ο πολιτικός γάμος ομόφυλων, έτσι ήταν και έτσι είναι, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να το διαχωρίσουν».

Επεσήμανε ότι όπως και σε άλλες χώρες, θα ενταθεί η εμπορευματοποίηση της παρένθετης μητέρας και θα εξελιχθεί σε μπίζνα εκατομμυρίων, τονίζοντας πως «αυτό δεν είναι πρόοδος, είναι βαρβαρότητα και σκοταδισμός».