«Χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε το τέλος του ΕΣΥ», επισήμανε σε ανάρτησή του στα social media ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας για την απόφαση της κυβέρνησης να γίνονται απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή.

«Στην μεταπολεμική εποχή ανισότητες υπήρχαν, κάποτε σε μεγαλύτερο βαθμό, κάποτε σε μικρότερο. Αλλά στα εθνικά συστήματα υγείας η προσπάθεια ήταν να είμαστε όλοι και όλες ίσοι, έστω σε μια σφαίρα της ζωής», σημείωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

*Διαβάστε εδώ: Επίσημη "πρεμιέρα" για την Ενιαία Ψηφιακή Λίστα Χειρουργείων: Πώς λειτουργεί - "Διασφαλίζει τη μείωση του χρόνου αναμονής των ασθενών"

«Αυτό η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπόρεσε να το δεχθεί - οι ανισότητες πρέπει να επηρεάζουν όλα τα επίπεδα της ζωής», τόνισε στην ανάρτησή του.


Η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε το τέλος του ΕΣΥ.

Στην μεταπολεμική εποχή ανισότητες υπήρχαν, κάποτε σε μεγαλύτερο βαθμό, κάποτε σε μικρότερο. Αλλά στα εθνικά συστήματα υγείας η προσπάθεια ήταν να είμαστε όλοι και όλες ίσοι, έστω σε μια σφαίρα της ζωής.

Αυτό η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπόρεσε να το δεχθεί - οι ανισότητες πρέπει να επηρεάζουν όλα τα επίπεδα της ζωής. Μίσος για ότι χτίστηκε από τις προηγούμενες γενιές. Θα αντιδράσουμε;