Αύριο το απόγευμα αναμένεται στη Βουλή η τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει ταχθεί με μια σειρά επιχειρημάτων κατά του νομοσχεδίου. Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αναμένεται να υπάρξουν και οι σχετικές αντιδράσεις.

Ειδικότερα, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, θα μιλήσει αύριο, Πέμπτη, στις 18:00 στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την "Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις".

Τροχιοδεικτική βολή κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών είχε στείλει τη 12η Ιανουαρίου ο Αντώνης Σαμαράς, από τη Μεσσηνία.

 «Στη συντριπτική της πλειοψηφία, η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη γι’ αυτό το ζήτημα κι εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή. Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια, όλοι οι πολιτικοί λέμε στον ελληνικό λαό πως πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της δημοκρατίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Πρωθυπουργός.

Τέλος, διερωτήθηκε: «Θα λέμε στον ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και λέμε ταυτόχρονα στους Υπουργούς και τους βουλευτές να απέχουν;».

Δήλωση Αντώνη Σαμαρά για τη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια και τα περί... αποχής των βουλευτών