Στο Πρότυπο ΕΠΑΛ και το Εργαστηριακό Κέντρο Νεάπολης στο Λασίθι βρέθηκε σήμερα, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης. Τον κ. Πιερρακάκη συνόδευσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Η επίσκεψη στο Πρότυπο ΕΠΑΛ Νεάπολης πραγματοποιήθηκε κατά την έναρξη της περιοδείας του υπουργού Παιδείας στο δήμο Αγίου Νικολάου. Ο κ. Πιερρακάκης ξεναγήθηκε στο ΕΠΑΛ, το οποίο αποτελείται από 4 δομές ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές, να απαντήσει σε απορίες τους αλλά και να ακούσει τους προβληματισμούς τους.



«Οι μεταρρυθμίσεις και η αύξηση της χρηματοδότησης αντανακλούν την πίστη μας ότι η Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση μπορεί να αποτελέσει πρώτη και αξιόπιστη επιλογή για πολλούς νέους μας», υπογράμμισε ο υπουργός Παιδείας.

Τον υπουργό Παιδείας – εκτός του κ.Πλακιωτάκη – συνόδευσαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Μανώλης Καρτσωνάκης και οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Γιώργος Μαμάκης και κ. Θανάσης Κατσαγκόλης, αντίστοιχα.