Με προεκλογικό μήνυμα «Στην Ευρώπη με την αξία μας», ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Βασίλης Κοντοζαμάνης καλεί τους ψηφοφόρους στις κάλπες της 9ης Ιουνίου με ένα ευφάνταστο βίντεο στο TikTok.

«Μπήκαμε στην τελική ευθεία, τρέχουμε και παίζουμε φουλ επίθεση. Δεν χάνουμε χρόνο», λέει ο Βασίλης Κοντοζαμάνης στο βίντεο, που έχει... ποδοσφαιρική χροιά.

Και η κάμερα τον δείχνει να μπαίνει σε κατάστημα και να παίρνει μια φανέλα με το νούμερο 17. 

«Είμαι ο Βασίλης Κοντοζαμάνης και στις 9 Ιουνίου ζητώ τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», λέει ο Βασίλης Κοντοζαμάνης και στη συνέχεια απευθύνεται στους ψηφοφόρους που ψηφίζουν στις ευρωεκλογές με επιστολική ψήφο: «Αν ψηφίζετε νωρίτερα, όμως, με επιστολική ψήφο, είμαι το νούμερο 17».

«Αυτή τη φορά ας στείλουμε στην Ευρώπη γνώστες και όχι απλώς γνωστούς. Ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να φέρουν αποτελέσματα για τη χώρα. Στις Βρυξέλλες πάμε με τις αξίες μας, με γνώση, εμπειρία και αποτελεσματικότητα», λέει ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ένας πολιτικός με εμπειρία στα θέματα υγείας, καθώς έχει διατελέσει υφυπουργός και εν συνεχεία αναπληρωτής υπουργός Υγείας τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του COVID-19 και πρόσφατα σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα υγείας. 

Δείτε το βίντεο

@kontozamanis

kontozamanis nd EUelections2024 Ευρωεκλογές2024

♬ πρωτότυπος ήχος - kontozamanis