«Απολύτως ρεαλιστικό το ποσοστό μας να έχει μπροστά το 2 στις ευρωεκλογές», δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

*Διαβάστε εδώ: Σπηλιωτόπουλος: "Έχει χαρακτηριστικά φρεσκάδας και είναι άφθαρτος ο Κασσελάκης - Επικοινωνεί με τρόπο πιο μπροστά από την εποχή μας"

«Το 17% και το 18% του καλοκαιριού είναι απλά το εφαλτήριο. Δεν πάμε να πιάσουμε το ποσοστό μόνο του προηγούμενου καλοκαιριού και των βουλευτικών εκλογών. Εάν θέλουμε να μπούμε σε κυβερνητική τροχιά, προφανώς θεωρούμε ότι τα ποσοστά μας πρέπει και να αυγατίσουν και είναι μια απολύτως ρεαλιστική φιλοδοξία που σε αυτή στοχεύουμε. Ναι, θα έχουμε το 2 μπροστά. Το ελπίζουμε, το προσδοκούμε και νομίζω ότι είναι απολύτως ρεαλιστικό και όχι μόνο εμείς και η ΝΔ θα έχει το 2 και τότε θα τα ξαναπούμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Η προεκλογική εκστρατεία πάει καλά, την απολαμβάνω πάρα πολύ. Την απολαμβάνω, γιατί έχω την ευκαιρία να ξαναδώ παλιούς φίλους και να γνωρίσω καινούργιους και αυτή η προσωπική επαφή εμένα με τρέφει», επισήμανε.


Για την έφοδο της Αστυνομίας στη Νομική Σχολή

Κληθείς να σχολιάσει την έφοδο της Αστυνομίας στη Νομική Σχολή, είπε: «Η Αστυνομία να κοιτάξει να φυλάξει τη γειτονιά, την εγκληματικότητα, να κοιτάξει τις συμμορίες που πλακώνονται στους δρόμους. Να κοιτάξει η Αστυνομία να διασφαλίσει την ασφάλεια του πολίτη που δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερος, να κοιτάξει να περιφρουρήσει τα αστυνομικά τμήματα να μην δολοφονούνται οι γυναίκες από τους διαφόρους πατερναλιστές που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να αφήσει τα πανεπιστήμια να λειτουργήσουν σε κατάσταση συνεννόησης της ακαδημαϊκής κοινότητας. Η Αστυνομία χρειάζεται να διαφυλάττει την τάξη στους δρόμους, τα πανεπιστήμια έχουν τους τρόπους να ρυθμίσουν τα του οίκου τους».

Ο Νικόλας Φαραντούρης στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή 15-05-24