Εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την επίλυση των ζητημάτων του Νοσοκομείου Δράμας, ο υφυπουργός Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη. Ο κ. Θεμιστοκλέους είχε διαδοχικές συναντήσεις με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και τον Ιατρικό Σύλλογο.

Εξέφρασε, μάλιστα, την αισιοδοξία του πως με τα μέτρα που προωθεί το επόμενο διάστημα το Υπουργείο Υγείας θα επιλυθούν και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο με συγκεκριμένες ειδικότητες.

Επισκέφθηκε την Παθολογική Κλινική και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ συζήτησε με τους γιατρούς για την έλλειψη προσωπικού και την ανάγκη κάλυψης των οργανικών θέσεων. Σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Υγείας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έως σήμερα λειτουργία του Νοσοκομείου Δράμας και διευκρίνισε πως θα δοθούν οικονομικά κίνητρα προς τους γιατρούς για την κάλυψη των κενών θέσεων.

Ο κ. Θεμιστοκλέους συμπλήρωσε πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τον σύλλογο καρκινοπαθών προκειμένου να βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου.