Στο ζήτημα της προτεραιότητας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε VIP (διαπιστευμένους και φιλάθλους) για τον τελικό του Conference League αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά ο Στέφανος Κασσελάκης μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο πρωθυπουργός προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι έτσι γίνεται πάντα», ενώ σε βίντεο που δημοσίευσε φαίνεται ο ίδιος να σχολιάζει ότι ο πρωθυπουργός «αποδεικνύεται ότι λέει -και εδώ- ψέματα».

Συγκεκριμένα, σχετικά με το επιχείρημα ότι «βάσει πρωτοκόλλου της UEFA ορίστηκε ένα νοσοκομείο αναφοράς σε περίπτωση που επίσημοι που θα έρθουν χρειαστούν περίθαλψη, το οποίο γίνεται σε κάθε αγώνα», ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: «Πρώτον, η οδηγία που δώσατε δεν αφορά μόνο διαπιστευμένους αλλά και φιλάθλους αρκεί να μένουν σε τετράστερα ξενοδοχεία».

Το εν λόγω βίντεο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα ''Χ'', και το συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών. Ο Πρωθυπουργός προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι έτσι γίνεται πάντα. 
Δείτε το βίντεο με το οποίο αποδεικνύεται ότι λέει -και εδώ- ψέματα.
Θα αρκούσε η αλήθεια: ''Είστε πλέμπα, είμαστε η κυβέρνηση των VIP, έχουμε 41%, ό,τι θέλουμε κάνουμε''. Ίση μεταχείριση, προστασία για όλους, αξιοπρέπεια. Αυτό θα φέρουμε, και θα το φέρουμε μαζί».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

«Θα αρκούσε η αλήθεια: ‘Είστε πλέμπα, είμαστε η κυβέρνηση των VIP, έχουμε 41%, ό,τι θέλουμε κάνουμε’», σχολιάζει ο κ. Κασσελάκης και τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει «ίση μεταχείριση, προστασία για όλους, αξιοπρέπεια» και «θα το φέρουμε μαζί».