«Είναι καιρός η δηθενιά της πολιτικής να τελειώνει. Πάνε και φιλάνε τα χέρια παπάδων και μετά συγκαλύπτουν τα Τέμπη. Δεν τρέχει τίποτα, αν τυχαίνει ένας νέος πρόεδρος κόμματος ακομπλεξάριστα να εμφανίζεται στα μπουζούκια και να τον ραίνουν με λουλούδια, ενώ χαλαρώνει με έναν φίλο του», ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του ANT1 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε μπαρ για το πάρτι του ευρωβουλευτή του κόμματος, Κώστα Αρβανίτη.


Στέφανος Κασσελάκης: Αναδείξτε τα κοινωνικά προβλήματα, αναδείξτε τα Τέμπη!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την παρουσία του στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής την περασμένη Παρασκευή, υποστηρίζοντας ότι η γροθιά που ύψωσε από τη σουίτα ήταν «απάντηση σε υψωμένη γροθιά ενός συντρόφου».

«Τι άλλαξε; Γιατί δεν παρουσιάσατε τις 4 ώρες που πέρασα πριν για την έμφυλη βία σε εκδήλωση της Μπεκατώρου;», ρώτησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Όντως μπορεί ένα κομμάτι να έχει μια ευημερία και είναι εντάξει αυτό, αλλά υπάρχει κι άλλο ένα κομμάτι που φοβάται να βγει στον δρόμο. Την ευθύνη δεν την έχω εγώ που δαπανώ δύο ώρες στα μπουζούκια και εκατοντάδες στη δράση, αλλά εσείς τα ΜΜΕ. Αναδείξτε τα κοινωνικά προβλήματα, αναδείξτε τα Τέμπη!», τόνισε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1fzj12d1oll)