Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Πύρρος Δήμας μίλησε στον ρ/σ «Παραπολιτικά» 90,1 FM, στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ», με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «η ΝΔ είναι η μεγάλη παράταξη που καλύπτει τον μεσαίο χώρο, στον οποίο ανήκω. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρεσβεύει τη μοναδική αξιόπιστη λύση, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

Ο Πύρρος Δήμας στους Θανάση Φουσκίδη & Στέλλα Γκαντώνα   22-05-24
«Προφανώς ο κόσμος ζορίζεται, αλλά έχουν γίνει πράγματα και ο κόσμος το αντιλαμβάνεται. Η αντιπολίτευση θέλει να τιμωρήσει και πιπιλάει στα αυτιά του κόσμου ''να τιμωρήσουμε την κυβέρνηση, να υπάρχει αποχή, να τους μαυρίσουμε'', αλλά τελικά αυτοτιμωρούμαστε. Το ερώτημα είναι αν πρέπει στις 9 Ιουνίου να ψηφίσουμε κόμματα ή πρόσωπα. Θεωρώ ότι η ΝΔ έχει τις λύσεις και έχει και τη δύναμη να απαιτήσει περισσότερα πράγματα για τον ελληνικό λαό στην Ευρωβουλή και έχει ένα πολύ καλό ψηφοδέλτιο με πολλά και αξιόλογα πρόσωπα», συμπλήρωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Αναφορικά με την υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη, τόνισε ότι «στο πρόσωπο του κ. Μπελέρη συσπειρώνεται όλος ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου. Και ο κ. Μπελέρης και εγώ, εφόσον εκλεγώ, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο για τους συμπατριώτες μας στη Χειμάρρα».